Relatie en individuele therapie
 
Relatie en individuele therapie

Over mijn praktijk

Ingrid biedt hulp aan zowel kinderentieners en jeugd als aan volwassenen die problemen hebben, waar ze zelf niet uitkomen.

Deze hulp kan bestaan uit: 

Individuele therapie

Relatietherapie 

Gezinstherapie 

Een combinatie hiervan 


Afhankelijk van de leeftijd, de klachten en de persoonlijkheid van de cliënt kunnen er verschillende methoden worden gebruikt. 

Voorbeelden hiervan zijn: 

Speltherapie

Oudergesprekken

Ouder-kindgesprekken

Partner-relatiegesprekken

Gezinsgesprekken

Symbooldrama 

EMDR 

Een Taal Erbij

Inzichtgevende gesprekken

Technieken uit de cognitieve gedragstherapie

Pastorale gesprekken

Christelijke hulpverlening

Veel christenen vinden het fijn om met een hulpverlener te spreken die hun ‘taal’ spreekt en die eventueel kan samenwerken met hun eigen voorganger of pastoraal werker. Daarnaast vinden velen het belangrijk om met een hulpverlener te spreken die leeft en werkt vanuit de Bijbel. Dat is begrijpelijk want hulpverlening heeft te maken met uw visie op het leven. Als er gewerkt wordt aan verandering van gedrag of gedachtenpatronen is het van belang dat dit aansluit bij uw levensovertuiging. 

Ingrid erkent de Bijbel als Gods Woord, dat richtinggevend is voor uw keuzes en uw behandeling. Dat is een gemeenschappelijke basis. Vanuit die basis wordt er gewerkt aan wezenlijke verandering. Een verandering waar u achter kunt staan vanuit uw visie op het leven. 

Ingrid staat open voor een ieder die hulp zoekt, welke levensovertuiging u ook aanhangt. 

© 2008 - 2019 - Relatie en Individuele Therapie | Website: voorloper.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord